maanantai 12. huhtikuuta 2010

hello goodbye

6 päivää.. Ai mihin? No reissuun tottakai! 6 päivää niin lähden Espanjan Sierra Nevadaan 3 viikoksi sellasen ryhmän kans , mitä voisi kutsua maajoukkuueksi? Sinne tulee n 10 kappaletta uimareita Suomesta.
Tarkoituksena on saada jotain uutta 'potkua' uintiin, tai no ehkä asia ei kuitenkaan ole noin yksinkertainen.
Eli Sierra nevada sijaitsee Espanjassa , n 2 tunnin ajomatka suomalaisturisteiden valtaamasta Malagasta.
Lennämme sinne sunnuntaina 18.4 ja olemme siellä noin 18 aikaan illalla , ja siitä sitten bussilla Sierra Nevadaan.
Sierra Nevada sijaitsee 2 km korkeudessa, eli ylhäällä on melko kylmää, mutta kuulemma ruskettuu ainakin paremmin! Miksi sitten lähdemme 2 km korkeuteen? Koska kun treenaamme korkealla, kroppa rasittuuu enemmän ja meidän on vaikeampi hengittää korkealla, koska ilma on niin ohutta. Siitä sitten jotkut solut ja happijutut kehittyy, ja meidän on helpompi hengittää Suomessa, ja siitä saa kuulemma paljon hyötyä.
Ensimmäisten päivien aikana pitää juoda ihan helv*tisti! Koska pitää lihoa leirin alussa,.. +1-8 kg..
Toivottavasti en sentään 8 kg lihoa.. Tai no ne lähtee kuulemma normaalisti leirin aikana pois.
Treenaamme 2 kertaa päivässä joka päivä + kuivatreenit. Yksi vapaapäivä kuitenkin taitaa olla.
Reissusta tulee todella mielenkiintoinen! Aijon treenata älyttömästi, ja nauttia leiristä. Valokuvia aijon ottaa myöös aivaan sikana, tietokoneen käytöstä olen kuitenkin epävarma. Omaa konetta / siskoni Jennyn konetta
en aijo raahata mukaani. Toivotaan että sieltä löytyy netti ja kone. Pääsisin hieman päivitelemään blogia ,sekä facebookkia. Täytyisi alottaa pakkaaminen reissua varten jo huomenna tai ainakin tehdä vähän listaa mitä tarvitsee , koska espanjassa olen kuitenkin yli 3 viikkoa! Joka on minun mielestäni aivan älyttömän pitkä aika.. Huhhuh, tulee kyllä ikävä porukoita <3
Toivottavasti pystytään pitää yhteyttä ystävien , sekä perheenjäsenien kanssa. Onneksi sentään leirillä on paljon ystäviä mukana, joten ei tule hirveän yksinäistä.. TOIVOTTAVASTI..
Toivon myös että hotelli on hyvä.. muuten tulee olemaan aika kivulias kuukausi!

http://carsierranevada.com/ Linkki sinne minne olemme menossa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti