keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Onsdag

Aamu alkoi ihmeen hyvin. Tiistai ja keskiviikon välinen yö vähän venähti. Datailtiin Lotan kanssa n 1.30.. Ja aamulla oli herätys jo klo 7. Join kupposen kahvia ja söin leivän. Sen jälkeen pyöräilin kouluun. Pyöräily oli jotenki outoa, ei ollut yhtään väsy , ja 'haastoin' muita pyöräilijöitä kisaan.. HAHAH.. tai lähdin ohittelemaan ja sitte kun näin jonku nopeen pyöräilijän niin päätin ett joo ohitan ton! Joo oon varmaa vähän outo. Mut joo , pääsin sentää kouluun ajoissa. Koulussa oli semi tylsää..
Matikka vaan kusee pahasti.Me ei tehdä tunnilla mitään. Se opettaja ei opeta mitään, ja tänää se vihjaili joo että muutama tästä luokasta saa varmasti hylätyn , arg opettais se opettaja edes? Nojoo himaan sit taas pyörällä kauheella vauhdilla. Ja nyt istun bloggaamassa =)
Pitäis lukea vähän yhteiskuntaoppia.. tai paljonkin!
Perjantaina on lähtö Turkuun, sitte sieltä Viking linella lauantaina Ahvenanmaalle SFI-mestaruus kisoihin. Siel ois 200 perhosta, 200 selkää ja samat lajit vinstoina.. eli 50 metrisinä. Tulee jännää miten menee, ku en oo reenannu taas kohta viikkoon.
BTW sain äsken yhen tekniikkavideon musta, ja voisin laittaa sen tänne =)
Joo huomiseen:)




//:ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti