perjantai 18. joulukuuta 2009

huoh


Tää viikko on kyl ollu erittäin raskas mulle. Koeviikolla on ollu tosi vaikeata kokeita , paitsi ruotsin koe nyt meni ihan hyvin. Harkkoja on ollu melko paljo , ja ne on ollu aika rankkoja. Mutta nyt on uinnissa onneks motivaatio melko korkeella. Eilen illalla harkkojen jälkeen söin , kävin nopeesti tsekkaas facebookin ja sitte menin nukkumaan. Aamulla oli ihana herätä ku oli nukkunu vähä enemmän ku normaalisti.
Jari veti treenit ja oli kunnon tappotreenit. Vedettiin jotain mistya ja jotain toista. Vedettiin 1000 vaparia, ja joka 4 piikki perhosta. Sitte 5x200 ( 150 vu + 50 pu ) L' 3 min sitte 10x100 ( 75 vu , 25 pu ) L' 2 min sen jälkeen 4x150 ( 100 vu 2 vauhtia ja 50 omaa 5 vauhtia ).. + loppu ja alkuverrat. Melko rankkaa oli.. Aamusta varsinkin. Herätys oli 5.30 ja 6.30 alko treenit ja 8.30 loppu treenit.
Tuli mieleen että tää bloggaaminen välillä on melko mukavaa ja varsinki jälkeen päin on kiva kattella. Ja kyllähän tää säilyy varmaan sellaset 10 vuotta.. toivottavasti. Jos vaan jaksetaan blogata.
Äiti lupas mulle tänään että pääsen sen kaa syömään jonnekki. Sit mun pitäis pyöräillä kotiin ja siivota pikkasen. Sit taas illalla 2 ½ tunnin harkkoihin. Mukavaa tää treenaaminen.. Lauantaina ois sitte vuorossa uimaseuran joulujuhlat. Sitä odotellessa! Byee =) ja ps. veera kirjotti hyvän blogin =) ihania kuvia.


//:ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti