sunnuntai 13. joulukuuta 2009

semisunnuntai

Eilinen oli erittäin hauska ilta, vaikken kyllä 'dokannu', maistelin vaan=)
Oli hauskaa kuunnella eri ihmisten mielipiteitä. Ja keskusteltiin miehistä ja sillai. Ja nisse liitty sit loppujen lopuks keskuteluun , ja anto miehen näkökulman. Pikkasen sillä kyllä pätki , ei meinannnu OIKEIN saada selvää sen 'tekstistä'.
Mentiin varmaan n 06.30 nukkuun , ja puhuttii siin sit viel hetki. Ja nukuttii kaikki kauhees sumpus.. mä meinasin oikeesti litistyy sinne seinäviereen. Heräsin joskus yöllä ku oli kauhee hiki ja laura oli ihan mussa kiinni. No herättiin siin 12 aikaa, ku riikan äippä laitto meille kahvia! Teki kyllä terää kahvi, ja oli erittäin hyvää sellaista. Join 4 kuppia varmaan. Siitä päivä lähti sitte käyntiin.
Pyöräilin kotiin , ja ku meidän pukijärvi oli pikkasen jäätyny, ei paljo koska vettä lorisi reunoilla, niin joku älykääpiö hiihti siellä. Ihme ku ei pudonnu vetää. Oikeesti se jää oli varmaan 2 cm paksu. Viisaiden hommaa...
Sit lähettiinki jo kohta harkkoihin. Sali meni hyvin, tein 'ennätys'painoilla sarjoja ja jaksoin hyvin. Sit ku tuli uinnin vuoro , nii oli kyllä aika tukkosta uinti. Ei oikee sujunu ei.
Nyt kotona sitte ajattelen alottaa lukemaan fysiikkaa.. huomenna koe, voi video!
oikeesti en osaa mittää :( SE YAAAAAAAAAAAAA , ps HYVÄ VAASA YOU ROCK @ IKM lappeenranta!


KUVIA eilis illasta



Nisse ja naiset


veeran ihana ilme<3



datiksiiii









//:ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti